Home Product Tab

Top Products

  • Latest
  • Featured
  • Best Seller
  • Special

Svi se brinemo šta će dijete biti kad odraste, a zaboravljano da je dijete već sada neko

Opis Le Toy Van

Le Toy Van je porodična kompanija velikog srca.  Vjeruju kako bi svako dijete u potpunosti trebalo uživati u djetinjstvu pa još od 1995. godine proizvode drvene igračke koje rasplamsavaju dječiju maštu. Igračke su dizajnirane u Velikoj Britaniji i napravljene od održivih materijala kako bi potakli kreativnu igru kod djece koja svaku igračku brzo zavole.  Le Toy Van je dobitnik brojnih svjetskih nagrada u svom segmentu, a svaka pojedinačna igračka koju dizajniraju je i istinska investicija u generacije koje dolaze.

Opis Baghera

Baghera je porodična kompanija nastala 1999. godine. Nalazi se blizu Pariza u Francuskoj, a ponosno ističu da se bave dizajnom i proizvodnjom inovativnih proizvoda za djecu visoke kvalitete. Poznati su po svojim limenim autićima, triciklima i brojnim drugim sjajnim igračkama. Svaki model je nastao kao rezultat sati i sati rada, a posebna pažnja se posvećuje kvaliteti izrade i sigurnosti djece. Svi autići su proizvedeni u skladu s europskim standardima, te se rigorozno testiraju zbog sigurnosti djece koji će u njima uživati.

Opis Nanan

Nanan je svjetski brend lider u segmentu baby opreme i dodataka. To uključuje dječiji najmještaj, odjeću, torbe, kozmetiku, kolica, dodatke i još puno toga. Nanan svijet je ispunjen voljenim bebama koje su okružene prijeteljima i onima koji ih vole, tu su Puccio, Tato i Fiocco... S njima će bebe naučiti prve vještine i emocije u životu. Cilj kompanije je oduvijek bio isti, omogućiti bebama i djeci ono najbolje i najelegantnije što trenutno u svijetu možete kupiti. Kvalitet i udobnost proizvoda talijanski brend Nanan čine jednim od najboljih.

X