Dostava

Sve proizvode iz Mio Bambino ponude možete kupiti putem naših internet platformi, webshop na adresi www.miobambino.ba, Facebooka ili Instagrama. Proizvode šaljemo u sve dijelove BiH posredstvom kompanije EuroExpress koja će vam naručeni proizvod dostaviti na adresu dan kasnije. Plaćanje se vrši pouzeću, osim u ranije dogovorenim situacijama.  Dodatne informacije o načinu slanja i plaćanja možete dobiti pozivom na broj telefona.

Gdje dostavljamo?

Naručeni proizvodi se dostavljaju na području cijele Bosne i Hercegovine, a gdje je moguća isporuka i naplata putem X Expressa.

Vrijeme isporuke

Ukoliko proizvod naručite do 15 sati, isti će biti na vašoj adresi dan kasnije. Sve kasnije narudžbe šaljemo dan kasnije, a za dva dana su na vašoj adresi.

Preuzimanje pošiljki

Vaša pošiljka će biti dostavljana u terminu od 8 do 17 sati. Ukoliko u tom momentu ne budete na adresi, pozvaće vas iz EuroExpressa kako biste se dogovorili o narednom terminu preuzimanja. Praksa je da, ukoliko se pošiljka ne može dostaviti iz dva puta, istu nam vraćaju.

Cijene

Cijena isporuke je 6,90 KM. Dostava se plaća prilikom preuzimanja i to u gotovini. Cijenu dostave možete vidjeti prilikom kupovine na web shopu, te putem emaila koji dobijete nakon kupovine.

X