O Mio bambino

Strast prema svim lijepim dječijim dodacima, opremi i igračkama, pretvorili smo u prodavnicu u kojoj možete kupiti proizvode najkvalitetnijih i najpopularnijih svjetskih brendova. U Mio Bambino BiH kupite onima koje najviše volite i grlite drvene igračke visoke kvalitete, igračke testirane kao sigurne po najvišim europskim standardima. Multifunkcionalne kuhinje, velike kućice za lutke, drvene dvoglede, fotoaparate, tobogane, plišane mede, zeke, laviće i još nekoliko stotina drugih proizvoda.

Mio Bambino prodavnice možete pronaći na dvije adrese u dva grada. U Sarajevu se nalazimo na prvom spratu SCC-a (Sarajevo City Center), a u Bugojnu u sklopu kompleksa Villa Grande na adresi Kulina bana 10. Vodeći se kvalitetom, estetikom, funkcionalnošću, te sigurnošću igračaka i dodataka za bebe i djecu, ponosni smo što danas u Mio bambino prodavnicama možete pronaći proizvode najkvalitetnijih brendova iz Danske, Italije, Švedske, Velike Britanije, Njemačke, Engleske, Francuske i drugih zemalja.

Brendovi koje trenutno možete pronaći na naše dvije lokacije su Le Toy Van, Baghera, Jabadabadu, Jupiduu, JellyCat, Mr Maria, Wobbel, Frigg, Mushie, Clarise, Nanan, Maileg, Izipizi, a uskoro nam stižu i novi brendovi. Jedna trudnica je 2016. godine pošla je u potragu za svim onim sto će joj trebati za njenu bebicu. Već na početku shvata da sve što želi ne može pronaći na našem tržištu i kreće u ozbiljnu potragu izvan granica BiH. Ni slutila nije gdje će je ta potraga i avantura odvesti.

Danas s puno ljubavi i strasti vodi Mio Bambino uz veliku pomoć kćerke Kayre i sina Karima.

Naš slogan #ZaOneKojeNajvišeVoliteiGrlite obuhvata našu životnu i poslovnu filozofiju.

Vaš Mio Bambino

X