O NAMA

Strast prema svim lijepim dječijim dodacima, opremi i igračkama, pretvorili smo u prodavnicu u kojoj možete kupiti proizvode najkvalitetnijih i najpopularnijih svjetskih brendova. U Mio Bambino BiH kupite onima koje najviše volite i grlite drvene igračke visoke kvalitete, igračke testirane kao sigurne po najvišim europskim standardima. Multifunkcionalne kuhinje, velike kućice za lutke, drveni dvogled, fotoaparat… Le Toy Van je jedan od najnagrađivanijih svjetskih brendova, a njihove proizvode možete kupiti u Mio Bambino.

Baghera je francuski brend od kojeg u Mio Bambino dolaze neke od najljepših vozila koja možete kupiti bilo gdje u svijetu. Elegancija, visoka kvaliteta izrade, retro izgled i gumeni točkovi za nečujno kretanje po kući ili stanu… Sve to dobijete s Baghera autićima. Provjerite i probajte da se i sami ne zaljubite u njihove prizvode.

Iz Italije ravno u Mio Bambino prodavnicu stiže fantastični brend Nanan sa medvjedićima Puccio i Tato koji će vašim mališanima preko noći postati najbolji prijatelji. Krevetići, igračke, fotelje, lampe… Nanan je elegancija, ljepota i udubnost.

U svijetu u kojem nas sa svih strana pokušavaju impresionirati novim pričama, predstavljamo vam Maileg svijet u kojem kutije šibica mogu biti krevetići za miševe, princeze mišice su prave prijateljice s kojima ćete provesti savršeno vrijemo uz ručak, a prava pravcata avantura čeka iza ćoška. Naš svijet je svijet dječije mašte. Maileg je brend čije igračke pomažu djeci da istražuju čudo mašte posebnu poažnju posvećujući svakom pa i najmanjem detalju.

X